Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е ламбдата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каква е ламбдата?

Колеги някои може ли да ми каже каква точно е ламбдата на 145цата защото трябва да я сменям и ми предлагат различни ама незнам на мене точно каква ми трябва
    Alfa Romeo 145 1.4 TS Junior '99 103 hp

Attached Files

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E0%EC%E1%E4%E0
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

Първоначално публикувано от vv Покажи съобщение
        Колеги някои може ли да ми каже каква точно е ламбдата на 145цата защото трябва да я сменям и ми предлагат различни ама незнам на мене точно каква ми трябва
        Дай некви цифри на тоз мотор поне?

Comment

zar93000002212604

Comment

Това е рама, бре...
            Дай матор

Comment

Ламбда сонда

Колега, моята ALFA е със същия мотор и едно само ще ти кажа: Купих си оригинална сонда на Bosch и допуснах голяма грешка. Едно че беше доста скъпа /230 лв/ и второ че не можа да издържи 4 месеца /около 2500 км/. Сега карам с "Thompson" и нямам никакви забележки. Мога и да ти намеря оригиналния номер на Bosch и универсалната им ако искаш. Сега цените им май са паднали, но аз вече изобщо не искам да ги чуя, защото продават само некачествени части. Успех
              ALFA ROMEO 145 1.4TS 2000 г.

Comment

Първоначално публикувано от Moris_zh Покажи съобщение
                Колега, моята ALFA е със същия мотор и едно само ще ти кажа: Купих си оригинална сонда на Bosch и допуснах голяма грешка. Едно че беше доста скъпа /230 лв/ и второ че не можа да издържи 4 месеца /около 2500 км/. Сега карам с "Thompson" и нямам никакви забележки. Мога и да ти намеря оригиналния номер на Bosch и универсалната им ако искаш. Сега цените им май са паднали, но аз вече изобщо не искам да ги чуя, защото продават само некачествени части. Успех
                Що не си потърсиш гаранцията?

Comment

кажете цена на Томпсън за ламбда сондата?

Comment

Working...
                  X